Prošle srijede u župi Presvetog Srca Isusova proslavljen je spomendan sv. Cecilije, zaštitnice glazbenika. Župa Prozor danas okuplja oko 150 pjevača i glazbenika, oko 100 djece uključeno je u zbor ”Prijatelji maloga Isusa”, a pedesetak odraslih uključeno je u Mješoviti župni zbor. Zborovima ravna s. Anđelina Perić, probe se održavaju jedanput tjedno odnosno prema potrebi, a svojim glasovima spomenuti članovi zborova ne samo da uljepšavaju nedjeljne i blagdanske Mise u župi Prozor, nego idu i  u druge župe kako u BiH, tako i u RH.

Takav zadnji nastup imali su u zagrebačkoj nadbiskupiji, točnije u župi sv. Tri Kralja, Donja Lomnica kod Zagreba povodom 30 godina župe Lomnica i posvete oltara. Na poziv tamošnjeg župnika  Ante Rotima, porijeklom iz župe Prozor, zajedno s prozorskim župnikom, Franjom Ivandićem i s. Anđelinom posjetili su spomenutu župu u kojoj su pjevali pod Misama 03. i 04. studenoga 2007.  Pod svečanom Misom koju je predvodio zagrebački nadbiskup Josip kardinal Bozanić, župljani Prozora, svojim domaćinima uručili su i prigodne darove: ramsku rakiju, peškir, pogaču te kartu Rame.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn